Fietsverhuur 

Bij Ulbike kan u terecht voor het verhuur van elektrische comfortabele fietsen! Kom onze prachtige streek verkennen op de fiets. Haspengouw heet u welkom!

Fietsparadijs Limburg, met mooie plekjes en een schitterend fietsroutenetwerk, vele lekkere adresjes en zoveel meer! De bloesemtijd, een streling voor het oog!  Maar ook elk ander tijdstip van het jaar maakt het de moeite waard. Overtuigd? Nieuwsgierig? Reserveer dan NU  je elektrische fiets via het contactformulier onderaan en kom op een comfortabele manier onze streek ontdekken. 

Tarieven:

  • elektrische fiets damesmodel: 30 euro/dag (20 euro/dag vanaf dag 3)                    
  • kinderstoeltje tot 15kg voor: 5 euro/dag
  • kinderstoeltje tot 18kg achter: 5 euro/dag
  • Fietskar 1 kind: ( max 30 kg) 10 euro/dag

Verhuur met vertrek ter plaatse is enkel mogelijk op onze openingsdagen en tussen 9u en 17u30, uitgezonderd op zaterdag tussen 9u en 17u. (vertrekken kan telkens tot 13u)

Zondag, maandag en donderdag zijn we gesloten, alsook op feestdagen!

  • Inbegrepen in de dagprijs: fietsroute Haspengouw aan de hand van de knooppunten, naar keuze met route 32 km,  46 km of 57 km. Indien gewenst kan een knooppunthouder op de fiets worden aangebracht.
  • Al onze fietsen zijn voorzien van een fietstas waar u uw persoonlijke spullen in kwijt kan en materiaal om bij een lekke band de fiets snel te herstellen! Toch pech onderweg? U kan ons bereiken op ons gsm-nummer 0477660507. (Voor reservaties vragen wij u het contactformulier onderaan te gebruiken en niet te bellen)

 

Wat bij slecht weer?

U heeft elektrische fietsen gereserveerd maar het regent die dag onophoudelijk of het is echt gevaarlijk fietsweer?

Bij uitzonderlijke weersomstandigheden zoals ijzel of storm, aanhoudende regen,... bieden wij u de mogelijkheid uw reservatie te verplaatsen of wij betalen u terug.

U vindt meer info hier: Algemene voorwaarden Fietsverhuur      Hou er wel rekening mee dat we niet voor elke regenbui kunnen annuleren.